Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Karitáció Alapítvány Angyalai álmunkba sem gondolták volna, hogy a „Lehetsz te is angyal!” nevű programjuk, ami pénteken reggel indult, 14 óra 37 perc alatt eléri célját. Ezen rövid idő alatt tették szebbé ötven gyermek idei évi karácsonyát – közölte oldalunkkal az alapítvány.

A jelenleg kialakult helyzetben egyre több család kerül nehéz körülmények közé, ezért akciójukat nem szeretnék most lezárni. Az elmúlt hétvégén is több tucat megkeresés érkezett alapítványukhoz – mind az adakozni szándékozók, mind a rászorulók oldaláról. Ezért úgy döntöttek, hogy folytatják az ajándékok, illetve pénzbeli adományok gyűjtését, hogy további családoknak tudjunk közösen segíteni.

Arra kérjik azokat az embereket, akik adományozni szeretnének, hogy keressék fel a Karitáció Alapítvány megújult weboldalát, melyet a www.karitacio.hu címen érnek el. Az oldalon megtalálható minden információ.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares