Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Szignum Kéttannyelvű Egyházi Általános Iskolában digitális oktatásra álltak át – derült ki Farkas Éva ma esti tájékoztatójából. A polgármester arról is beszélt, hogy marad a közterületi maszkviselés Makó területén.

Ezek voltak a legfontosabb információk:

  • A képviselők telefonon keresik az idős makóiakat, hogyan tudnak segíteni nekik, pl.bevásárlásban, gyógyszerbeszerzésben.
  • A város intézményeinek dolgozói közül 70%-uk kérte a gyorstesztes koronavírusszűrést.
  • Az Erdélyi püspök utcai óvodában egy csoportban rendkívüli szünetet rendeltek el, két munkatárs pozitív. A Kálvin téri bölcsőde két csoportja hétfőn újraindult, másik két csoport indulásáról holnap döntenek. A SZIGNUM-ban 10 dolgozó teszjte lett pozitív, az egész iskolában digitális oktatás zajlik december 9-ig biztosan. A Bartók iskolában 1 pozitív munkavállaló van, az Almásiban 1 osztályban digitális oktatásra álltak át.
  • Az adható, önként vállalt önkormányzati támogatások továbbra is felfüggesztés alatt állnak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares