Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Azonnali kérdésekkel folytatódott az Országgyűlés hétfői munkája.

A Jobbik elnöke emlékeztetett: mostanában rengeteg a botrány Orbánék körül, van itt vesztegetés, orgia, kábítószer, pedofília, mégis ő kapta az elmúlt 30 év legsúlyosabb büntetését, azért, mert egy zsák krumplival szemléltette, mennyit ér a Fidesznek egy szavazó. 

Tudnunk kell, hogy ki ez a kilenc. Kövér László például mondott már olyat, hogy szánalommal tekint a nőkre. Mi a helyzet a férfiakkal? Lehet, hogy ő az egyik? Vagy ön, miniszterelnök úr, ön járt már ilyen partin? 

– tette fel a kérdést a néppárti politikus arra utalva, hogy a Szájer-botrány után a férfiakkal teli szexparti szervezője azt mondta, kilenc fideszes jár az orgiáira. Jakab szerint ez azt jelenti, hogy kilenc fideszes zsarolható. A jobbikos politikus hozzátette, Orbán még át sem esett nemzetbiztonsági átvilágításon, pedig tudni kéne, mivel zsarolják őt, hogy folyamatosan olyan döntéseket hoz, melyek az ország érdekeivel ellentétesek. 

Orbán Viktor válaszában mindezt figyelmen kívül hagyta, csak annyit mondott, hogy

Jakab Péter krumplijához semmi köze sincs.

Jakab Péter felidézte viszontválaszában a vétó elmaradását hozta fel. – Örülök, hogy tanul a a pofonból, hány pofon lesz még, hány akna van a Fideszben, milyen ügynökök vannak a Fideszben? – kérdezte a politikus.

Orbán Viktor szerint a Fideszben nincsenek ügynökök, csak minden jelentős nagyhatalom barátja akar lenni.

(Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá