Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Vasárnap három épület is kigyulladt Csongrád-Csanád megyében: Deszken, Szegeden és Makón.

Teljes terjedelmében égett egy hétvégi ház vasárnap délután Szegeden, a Föld utcában. A tűzesethez a szegedi hivatásos tűzoltók három egysége érkezett, három vízsugárral kezdték meg az oltást, a munkálatok közben egy gázpalackot is kivittek a kétszintes épületből. A tűzben a tulajdonos nem sérült meg, a tűz okát a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakembere vizsgálja.

Este hét órakor kigyulladt egy deszki, Ősz utcai családi ház is. A szegedi hivatásos tűzoltók öt egysége is a helyszínre érkezett, ekkor már a ház több alsó helyisége is égett, a felső szint és a tetőszerkezet pedig teljes terjedelmében lángolt. A tüzet több vízsugárral fojtották el az egységek, a tűzben mindkét lakó megsérült.

Oltás közben újabb tűzesetről érkezett bejelentés a szegedi főügyeletre, Makón, a Bárány utcában égett egy melléképület. A kazán gyulladt ki, a tüzet a makói hivatásos tűzoltók két vízsugárral fojtották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt. 

(Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelem, fotó: archív)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares