Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

2021. januárjától Kiszomboron látja majd el jegyzői feladatait Dr. Gácsi Zoltán, a Kübekházi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője – derül ki a Kübekháza Hírszolgálat közléséből. (Kiemelt fotó: Dr. Gácsi Zoltán elérzékenyült a titokban szervezett ünnepségen/Kübekháza Hírszolgálat.)

A jegyzőt szerdán búcsúztatták kübekházi hivatalbeli munkatársai. Dr. Molnár Róbert polgármester a ,,Jószolgálat Kék Szalagját” adományozta neki, kifejezte köszönetét a kilencéves közszolgálatáért.

Dr. Gácsi Zoltán elmondta, fájó szívvel, hosszas gondolkodás után hozta meg a döntését. Tájékoztatása szerint nagyon elfáradt a négy falu közötti napi ingázásokban, Kiszomboron pedig egy önkormányzat jegyzője lesz.

Mint arról beszámoltunk, Szegvári Ernőné polgármester lemondása után Dr. Kárpáti Tibor jegyző beadta a felmondását. Azóta a jegyzői feladatokat Tenczerné Bajusz Ilona látta el.

Dr. Molnár Róbert polgármester és Dr Gácsi Zoltán jegyző az oklevéllel. Fotó: Kübekháza Hírszolgálat

Dr. Gácsi Zoltánt 1994-ben nevezték ki Klárafalva jegyzőjének, majd 1996. és 2000. között helyettesítő jegyző volt Ferenszálláson is. 2000-től a két falu körjegyzői feladatait látta el, közben 2004-ben rövid ideig Kübekházán is helyettesített. 2011-ben előbb helyettesített Kübekházán, majd 2012-től Kübekháza, Ferencszállás és Klárafalva körjegyzői feladatait látta el. 2013-ban a három településsel megalakult a Kübekházi Közös Önkormányzati Hivatal, amelynek jegyzője lett. 2015-ben a hármashoz csatlakozott Tiszasziget település, így négy település, 4600 lakos jegyzői feladatait látja el még ez év december 31-ig.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá