Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A kormány felfüggeszti a kijárási tilalmat december 24-re – derül ki a kormány hivatalos Facebook-oldalán megjelent bejegyzésből.

Eszerint szentestére felfüggesztik a kijárási tilalmat, a családi összejövetelek tíz fős korlátjába pedig nem számítanak bele a gyerekek.

Szentestére felfüggesztjük a kijárási tilalmat. A családi összejövetelek tíz fős korlátjába nem számítanak bele a gyermekek.

Közzétette: Magyarország Kormánya – 2020. december 21., hétfő

Az operatív törzs hétfői tájékoztatóján Müller Cecília országos tiszti főorvos elmondta: ez nem jelent lazítást, csak egy lehetőséget, amivel nem szabad visszaélni.

Továbbra is vigyáznunk kell a többféle megbetegedéssel rendelkező szülőkre, nagyszülőkre, akik változatlanul a magas kockázati csoportokba tartoznak – tette hozzá.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares