Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A gépkocsikat Szilassi-Horváth Jenő rendőr ezredes, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese 2020. december 22-én kora délután adta át Szegeden.

A kilenc Toyota Land Cruisert, a két Volkswagen Transportert, illetve az Audi A3 típusú személygépkocsit a szegedi, a nagylaki és a kiszombori határrendészeti kirendeltségek, illetve a főkapitányság négy osztályának munkatársai használják majd.

Az újonnan beszerzett járművek a jövőben is hozzájárulnak és támogatják a rendőrség magas színvonalú feladatellátását és korszerű munkakörnyezetet biztosítanak mindehhez. A járműállomány nagymértékű fejlesztése kulcsfontosságú a hatékony, folyamatos határőrizet megvalósításához is – írja a police.hu.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá