Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki tiltott eszközzel halászott a mártélyi Tisza-holtágon.

Az ügy adatai alapján a 29 éves feltételezett elkövető 2020. november 24-én este tiltott eszközzel, egy csaknem öt méter átmérőjű dobóhálóval halászott a Holt-Tiszán. A halőrök egy horgász segítségével érték tetten a férfit, majd értesítették a rendőrséget. A helyszínre érkező egyenruhások a gyanúsítottól lefoglalták a hálót, járművében pedig kutatást tartottak, amelynek során egy – a tiltott eszközzel fogott – méreten aluli pontyot találtak. A hal még élt, ezért a járőrök visszaengedték a holtágba.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, ellene orvhalászat vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A hódmezővásárhelyi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.

(police.hu, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá