Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Januártól kikerül a műholdon keresztül vehető UPC-Direkt kínálatából a Hír Tv – derül ki a szolgáltató keddi közleményéből. Helyette bekerül a Pesti TV, ahol szeptemberben az egyik ,,műsorban” megetették Németh Szilárdot.

A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) tartozó televízió azért kerül ki a szolgáltatott adások közül, mert – mint írják – „a csatorna népszerűsége és teljesítménye az utóbbi időben nem érte el a korábbi szintet, így a műsor szolgáltatója által kezdeményezett szerződésfelmondást elfogadtuk” – fogalmaztak.

Bekerül viszont a kínálatba az ősszel indult a a kormány- és Pesti Srácok-közeli Pesti TV, amely a promóciós anyag szerint az ország és Európa első influenszer- és hírtelevíziója. Más változásokra is sor kerül a programban: bekerül 16 új csatorna, köztük két sportcsatorna is, így a Digi Sport 1.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá