Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Drimba Tibor közösségi oldalán tette közzé évvégi köszöntőjét. Mint írja: ,,ha vissza áll az egészséges világ, lesz boldogság is az új esztendőben! A sikeren és fejlődésen fáradhatatlanul dolgozni fogunk tovább!

Maroslele első embere kifejtette: nem egy szokványos év van mögöttünk, amely mindannyiunk életét teljesen felforgatta. Egy világot átölelő vírussal kellett és kell még mindig megküzdenünk, szembenéznünk. Nagyon sok család került nehéz helyzetbe: családtagokat, barátokat vesztettünk el és munkahelyek szüntek meg.

,,Kötelességünk segíteni egymáson, félretéve korábbi nézeteinket politikától és személyeskedéstől mentesen. Nekünk politikusoknak pedig példát kell mutatni és a frontvonalban dolgozni, úgy ahogyan mindenki másnak is. […]  Köszönet minden politikus társamnak, akiktől az elmúlt egy évben segítséget kaptam és legfőképpen településünk minden lakosának. Kívánok nagyon jó egészséget mindenkinek és ismét egy normális életet, melyet az emberi kapcsolatok egy új szintre emelésével építjük újra! Ha vissza áll az egészséges világ, lesz boldogság is az új esztendőben”

– fogalmazott Drimba.

Tisztelt Maroslelei Lakosok, rokonok, barátok és ismerősök! Ha egy szokásos év végi köszöntőről lenne szó csak annyit…

Közzétette: Tibor Drimba – 2020. december 30., szerda

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá