Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Már több mint 1.100 tagja van a Makó – KERI anno facebookos csoportnak, ahová az iskola egykori diákjait várják december közepe óta. A nosztalgiázás mellett az iskola vezetése szeretné megünnepelni az intézmény 100. születésnapját – ehhez gyűjtik az emlékeket és várják a javaslatokat is a programokra.

Kincses Tímea igazgató tájékoztatása szerint szeretnék a megosztott emlékeket összegyűjteni, elmenteni, a régi galériájukat bővíteni, esetleg interjút készíteni. Továbbá ötleteket gyűjtenek, milyen programokkal tudnának méltó módon ünnepelni, milyen eseményeken vennének szívesen részt az egykori diákok.

Az iskola igazgatója felhívta a figyelmet, hogy megújult az intézmény honlapja is, valamint hogy folyamatosan ,,karbantartják” a tablókat. Ezért ha valaki észleli, hogy hiányzik a galériából és megvan neki digitálisan, akkor bátran ossza meg velük.

A csoporthoz ide kattintva lehet csatlakozni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá