Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Hatalmas zűrzavart okozott Farkas Éva Erzsébet tegnapi “tájékoztatója” – írja közleményében a Demokratikus Koalíció választókerületi elnöksége. (Kiemelt fotó: archív.)

A DK szerint ,,miközben a hírekből délben már mindenki értesülhetett arról, hogy az Operatív Törzs javasolja a digitális oktatás folytatását a középiskolákban, a Fidesz makói polgármestere ennek ellenkezőjét jelentette be; az érintett diákok, szülők és tanárok pedig értetlenül álltak a bejelentés előtt.”

Az ellenzéki párt úgy véli, ,,a pánikoló kormányzat kapkod, még a saját polgármestereit sem tájékoztatja.”

,,Csak azt nem értjük, hogy senki nem olvas híreket a városházán? Ennyire összeomlott helyben is a Fidesz, hogy nincs aki tájékoztassa a város első emberét? Az ökögő-makogó Farkas Éva hangja csak akkor változott meg, mikor a Habony-művek az ellenzéket és az Európai Uniót gyalázó papagáj-kommandós paneljeit olvasta fel! Miközben Makón rekordokat dönt a halálozások száma és gócpontok alakultak ki, Farkas Éva a kormányt magasztalja”

– fogalmazott közleményében a Demokratikus Koalíció és követelik, hogy a polgármester kérjen bocsánatot a félrevezetett emberektől.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá