Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

,,A járványügyi intézkedések egészen addig fennmaradnak, amíg a lakosság átotltottsága kellő mértékú nem lesz” – mondta a Facebookon közzétett videójában Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere. A kellő mérték elmondása szerint ,,körülbelül ötven százalék, vagy e fölött”.

A külső szemlélőnek fejetlennek tűnhet a magyar oltási rendszer. Kásler válasza erre az volt, hogy ,,mindenkit szeretne megnyugtatni”, mert szerinte a magyar oltási rendszer ,,ki van dolgozva” azon az alapon, hogy milyen tempóban érkezik Magyarországra a vakcina.

Orbán Viktor erről ügye azt mondta, hogy akár egy hétvége alatt is be tudnák oltani az egész országot. Kásler most úgy fogalmazott, hogy amint Magyarországra ér a vakcina, az egészségügy ,,rendkívül gyorsan és szervezetten” teszi hozzáférhetővé. 

(hvg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá