Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Mivel a vírushelyzet miatt ügyfelek nem tartózkodhatnak a várókban, a hideg idő beköszöntével a társaság a leglátogatottabb irodái elé hőgombákat helyez ki – írják közleményükben.

Januártól az MVM Next hét leglátogatottabb irodája elé hőgombákat helyez ki; Budapesten a Fiumei úton, Szegeden a Kossuth Lajos sugárúton, Debrecenben a Kürtös utcában, Miskolcon az Arany János utcában, Kecskeméten a Szultán utcában, Cegléden a Kossuth Ferenc utcában, valamint Érden a Szabadság téren. A társaság felhívja az ügyfelek figyelmét arra, hogy a hőgombák mellett is tartsák a szükséges távolságot egymástól.

Az MVM Next budapesti és a nagyobb városokban elérhető állandó ügyfélszolgálati irodáin, valamint a társaság által üzemeltetett fiókirodákban a személyes ügyintézés kizárólag előzetes időpont-egyeztetést követően érhető el – hívják fel a figyelmet.

(Fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá