Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Fővárosi Főügyészség indítványozta, hogy a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája hosszabbítsa meg annak az 50 éves férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint tavaly májusban olyan súlyosan bántalmazta idős édesapját, “egy neves színművészt”, hogy az elhunyt – írták az ügyészség szerdai közleményében.

A főügyészség vélhetően a meggyilkolt Szilágyi István színművész fiára utal a közleményben. A 82 éves színészt, Lópici Gáspár megformálóját a bulvárlapok akkori cikkei szerint vasárnapra virradóra találták holtan XVII. kerületi otthonában. Egy helyi férfi, aki segíteni rohant Szilágyiékhoz, azt mondta:

,,István a földön feküdt, súlyos fejsérülései voltak, oda sújthatott le a fia egy kalapáccsal, talán többször is”.

A színész fiát korábban két év, három év próbaidőre felfüggesztett börtönre ítélték, mert ittasan bántalmazta apját.

A férfi letartóztatásának meghosszabbításáról csütörtökön döntöttek. Szilágyi fia március 15-ig maradhat letartóztatásban.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá