Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az RTL Klub Orbán Viktor pénteki rádióinterjúját követően kérdezte a Kormányzati Tájékoztatási Központot arról, hogy az Orbán-kormány él-e majd az oltás lehetőségével?

A válaszból kiderült, hogy a kabinet tagjai beoltatják magukat, amint az oltási tervben rájuk kerül a sor. Mindezt azzal a vakcinával, amelyet a magyar hatóságok biztonságosnak ítélnek, beleértve a kínai cég, a Sinopharm által gyártott oltóanyagot is.

A Sinopharm vakcinájáról azt érdemes tudni, hogy még nem kért engedélyeztetési eljárását az Európai Uniótól, a tesztelések pedig az utolsó előtti fázisban járnak.

A kormányzati oltási terv szerint a harmadik fázisban összesen 1,7 millió krónikus beteg embert kellene beoltani hazánkban. Orbán korábban úgy nyilatkozott, hogy a kínai vakcinával a 60 év feletti korosztályt is be lehetne oltani.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá