Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az LMP szerint Csongrád-Csanád 3. választókörzetben a legesélyesebb ellenzéki aspiráns Fehér Attila, az LMP Csongrád-Csanád megyei szervezetének elnöke.

Az LMP ma mutatta be a jelöltet. Közleményükben azt írják: a választási rendszer miatt csak közös összefogással lehetséges leváltani a kormányt. Az LMP elkötelezett abban, hogy a 2022-es választáson mind a 106 választókerületben egy kormánypárti jelölttel szemben egy ellenzéki jelölt álljon.

Fehér Attila ezer szállal kötődik a választókörzet településeihez és családja falusi földműves gyökereinek hála megtapasztalta a megye vidéki életviszonyait is. A Szegedi Tudományegyetemen szerzett szociológus diplomát, és a közel évtizedes, társadalomkutató egyesületi elnökként végzett munkájának köszönhetően nem csak belülről ismeri az ottani világot, hanem szélesebb nézőpontból szemlélve még élesebben látja a kihívásokat és teendőket. 

Az LMP jelöltje fontosnak tartja a vasúti mellékvonalak megőrzését és fejlesztését, mint a térség élhetőségének megőrzését, a gazdaság működésének fenntartását, a természeti környezet védelmét és a regionális kapcsolatok ápolását elősegítő közlekedési mód fenntartását.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá