Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

,,Közel 3 hónap eltelt az időközi választások elhalasztása óta. Azóta egyetlen képviselő sem jelentkezett feladatvégzésre a hivatalnál. A kampány során felajánlott önkéntes munkájukat az önkormányzati hivatalnál és a Nappali Ellátási Központnál realizálhatják, válthatják tettekre”közölte Csanádpalota polgármestere pénteken.

Mint az ismert, négy képviselő megszavazta a testület feloszlatását még a nyáron. Előtte azt ígérték, ha feloszlik a testület, visszavonulnak, később mégis bejelentették, hogy elindulnak az időközi választáson. Az november 8-án lett volna, de mivel a kormány veszélyhelyzetet hirdetett, elmaradt a választás Csanádpalotán.

Az elmúlt hónapokra visszatekintve a polgármester azt írta: ,,Jancsik Zoltán, Deliné Papp Katalin és Vetró Józsefné eddig is jöttek kérdésekkel és jelentkeztek rendszeresen önkéntes munkára.” Valamint ,,egyéb, a hivatal működésével kapcsolatos kérdés sem érkezett” a kampányban még önkéntes munkát ajánló személyektől.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá