Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a fiatal nővel szemben, aki 2019 nyarán egy szegedi diszkóból távozóban szóváltásba keveredett egy férfival, majd őt késével többször meg is szúrta – közölte honlapján az ügyészség.

A vádirat szerint a vádlott és barátnője 2019. augusztus 3. napján együtt szórakoztak egy szórakozóhelyen, ahonnan másnap hajnalban, zárórakor távoztak. Ekkor ismeretlen okból szóváltásba keveredtek a diszkóból szintén hazafelé tartó két férfival. A szóváltás során a vádlott elővette a táskájában magánál tartott bicskáját, és azt kinyitva az egyik férfi felé hadonászott. A sértett sikertelenül próbálta meg a vádlottat lefegyverezni, a nő végül őt a hasán és mellkasán három alkalommal megszúrta.

A sértett mellkasi sérülései 8 napon belül gyógyultak, azonban a hasat ért szúrás folytán a sértettnél közvetett életveszélyes állapot alakult ki.

A vádlottat a főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja.

A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

(ugyeszseg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá