Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Gázszerelő és családja által rendszeresen használt OE-LEM lajstromjelű luxus jet mindenesetre tavaly nyáron és ősszel (A HATÁRZÁR UTÁN IS!) kilenc alkalommal(!), néha 3-4 naponta repült a kaszinóiról híres Monte Carlo repteréül is szolgáló nizzai repülőtérre. A gép egy pillanatra leszállt Grazban is – derül ki Hadházy Ákos bejegyzéséből.

A független országgyűlési képviselő repülési útvonalakról készült képernyőfelvételeket mutatott be, emlékeztetve, hogy aki az adóparadicsomnak számító Monacóba akar utazni, Nizzában kell leszállnia, hiszen a nagyhercegség területén csak helikopterkikötő van. Négy felvételen Maldív-szigetekre tartó repülési útvonalat is lehet látni.

Lehet, hogy a Gázszerelő elkártyázza a lopott vagyont? Vagy a Főnökkel együtt járnak rulettezni? A Gázszerelő és…

Közzétette: Hadházy Ákos – 2021. január 24., vasárnap

Hogy ki ült a gépen, azt nem lehet tudni. Mindenesetre az ismert, hogy Mészáros Lőrinc, Garancsi István és maga Orbán Viktor is használta már. A miniszterelnök például akkor, amikor 2018. július 25-én elutazott Bulgáriába megnézni a MOL Vidinek a Ludogorec elleni BL-selejtezőjét.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá