Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Nem hozott még döntést a kormány azzal kapcsolatban, hogy az érettségizők és a tanáraik soron kívül kaphatnak-e oltást, hogy utána visszaállhassanak a tantermi oktatásra – adta hírül az ATV, kormányzati forrásokra hivatkozva.

Úgy tudják, ennek értelmében az érettségizők számára továbbra is marad a digitális tanrend.

Egy forrásuk azt mondta, az oltási terv érvényben marad, tehát az egészségügyi dolgozók, az idősotthonok, valamint a szociális intézmények lakói után a 60 év feletti krónikus betegek következnek majd.

Orbán Viktor miniszterelnök néhány napja arról beszélt a Kossuth Rádióban, hogy az operatív törzs ülésén már az is felvetődött, hogy az érettségizők és tanáraik esetében előrehozzák a koronavírus elleni védőoltást az oltási tervben, hogy őket – de kizárólag csak az érettségizőket és tanáraikat – vissza lehessen engedni az oltás beadásával a tantermi felkészítésre.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá