Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Mivel a kormány meghosszabította az országos rendelkezéseket, így Farkas Éva Erzsébet is úgy döntött egyszemélyben, hogy maradnak Makón is az eddigiek.

Az indoklás szerint ,,elsődlegesen az itt élő lakosok biztonságának és egészségének védelme érdekében” kötelező a maszk a közterületeken.

A hétfői online tájékoztatóján elmondta, az Operatív Törzs javaslatai és a helyi szakmai stáb, egészségügyi szakemberek döntése alapján határozott így. Elárulta, maszkhasználat miatt 3 esetben kellett szankciót alkalmazni Makón a múlt héten.

Makó polgármesterének rendelkezése alapján november 12. óta a város minden közterületén maszkot kell hordani, kivéve a parkokat, valamint egyéni sportolás és egyéni kerékpározás ideje alatt.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá