Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Hetvenöt forint aprót hagyott Orbán Viktor miniszterelnök parlamenti dolgozószobája előtt Stummer János, a Jobbik országgyűlési képviselője hétfőn, miután a vagyonnyilatkozatból kiderült, hogy a miniszterelnök – mint a Stummer fogalmaz – ,,egész Európa legszegényebb kormányfője”, illetve ,,a templom egere hozzá képest multimilliárdos.

EGY KIS APRÓ A NEMZET KOLDUSÁNAK – Hagyok itt egy kis csalipénzt a miniszterelnöki dolgozószoba előtt, hogy legyen mivel…

Közzétette: Stummer János – 2021. február 1., hétfő

A vagyonnyilatkozata szerint Orbán Viktor 2019 végére felélte tartalékát és 2020 végére sem tüntetett fel megtakarítást.

A Stummer által elhelyezett jelképes adomány mértéke nem véletlen. Az Alfahír számolta ki, hogy a Gulyás Gergely kancelláriaminiszter által sikerként beharangozott közfoglalkoztatotti bér emelése – a közmunkabért nettó 2308 forinttal, a garantált közfoglalkoztatási bért nettó 2291 forinttal növelik –

nagyjából napi 76 forint „segítséget” jelent az érintett családoknak.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá