Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A kiszombori időközi polgármester-választáson csak Szirbik Imre jelent meg a Délmagyarországban. A megyei napilap most beszámolt arról, amiről mi is írtunk néhány napja: Csanádi Ferenchez került a Rónay Tibor Kúria, ahonnan újabb és újabb közkincsek kerülnek elő.

Orbán Viktor még 2019-ben is arról beszélt, média-ellenszélben telnek a kormánypárt és a kormányfő mindennapjai, pedig a KESMA – a fideszes médiabirodalom nagyobb része – 2018 óta segíti a kormánypártot. Ennek része a Délmagyarország napilap is.

A kiszombori választás után írt arról az Átlátszó: az nem derült ki, hogy Szirbik Imrén kívül mit gondol a másik két polgármesterjelölt, Csanádi Ferenc és Tóth Antal. A Google szerint a Délmagyarország egyetlen alkalommal sem írt a másik két jelöltről.

A kormánypárti napilap most érdekesnek találta Csanádi kezdeményezését: az egykori rendőrség, tsz-iroda, bisztró, majd a Zombortej Kft. irodájának épülete decemberben került hozzá. Szeretné az épületet a jövőben a község javára fordítani, a felújítás előtt azonban értékmentésbe kezdtek. A Délmagyarország részletesen beszámolt arról, mit tervez a kiszombori vállalkozó a Rónay Tibor-kúriával.

A kampányban, amikor polgármesterjelölt volt, nem voltak ilyen érdeklődők.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá