Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség indítványt tett a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el annak a két, helybeli férfinak a letartóztatását, akiket a nyomozó hatóság kedd este vett őrizetbe kábítószer-kereskedelem bűntettének gyanújával – olvasható az ügyészség honlapján.

A megalapozott gyanú szerint a két férfi 2020 elejétől kezdődően heti rendszerességgel értékesített kábítószert – ún. kristályt, illetve marihuánát – több fogyasztó számára Hódmezővásárhely területén. Egyikük egy oktatási intézmény közvetlen közelében is árulta drogot, így az iskola udvarán tartózkodó tanulók is észlelhették az értékesítést.

A nyomozó hatóság a gyanúsítottak lakóhelyén végzett kutatások során kábítószer-gyanús anyagot, valamint kábítószer értékesítéséhez használt eszközöket is lefoglalt.

A kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség a gyanúsítottak letartóztatásának elrendelésére a szökés-elrejtőzés veszélye, az eljárás meghiúsításának veszélye valamint a bűnismétlés veszélye miatt tett indítványt.

Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon, telekommunikációs eszköz útján megtartandó üléseken fog dönteni.

(ugyeszseg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá