Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az oltás két szakaszból, az ütemezettből („Ü”), valamint a tömeges („T”) oltási szakaszból állhat. Dr. Kunetz Zsombor orvos, egészségügyi szakértő péntek reggel közzétette a kórházaktól elvárt oltóhelyek számait, megyére és intézetre bontva.

A dokumentumban megjelennek az „Ü” és a „T” jelzésű oltóhelyek, ezek az oltás két szakaszára utalnak. A táblázatból kiderül, hogy míg az előbbiből összesen 612, addig az utóbbiból 1530 lesz országszerte.

Tömegesre csak akkor kerülhet sor, ha legalább egymillió ember számára elegendő oltóanyag lesz.

A táblázatban megtalálhatjuk a Csongrád-Csanád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely-Makó intézményt is. Ütemezett esetén 4, tömeges oltásnál 10 oltóhelyet kell biztosítaniuk.

A tegnapi posztom folytatásaként megjöttek a kórházaktól elvárt oltóhelyek számai is. Itt van a lista megyére, intézetre lebontva.

Közzétette: Dr. Kunetz Zsombor MBA – 2021. február 4., csütörtök

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá