Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A kiegyensúlyozott magyar járványügyi adatok ellenére sem szabad hátradőlni, most van itt az ideje az oltakozásnak – hangsúlyozta az országos tisztifőorvos vasárnap a közmédiának nyilatkozva.

A tisztifőorvos fontosnak nevezte, hogy minél többen és minél gyorsabban oltassák be magukat – mintha nem egy általa kialakított országos oltási terv keretében kellene haladnunk, miközben a szükséges vakcinamennyiség csupán töredékével rendelkezünk.

Egyébként ha már eljutunk az oltásig, Müller szerint bármelyik vakcina jobb, mint anélkül veszélyben élni, mert a koronavírus ellen ,,bármely technológiával” készült vakcina hatásos tud lenni. Ettől függetlenül ,,kizárólag orvosi javallatra” előfordulhat, hogy az orvos előnyben részesíti az egyik vakcinát a másikkal szemben a betege számára – mondta.

Eddig 286 379 embert oltottak be az első adag vakcinával, több mint 105 ezren a másodikban is részesültek.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá