Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Kecskemét fideszes polgármestere szerint jól védekeztek a lakosok, ezért tudtak enyhíteni. Bár Farkas Éva is mindig megdicséri a makóiakat, november 12. óta az egész városban kötelező.

,,Kecskemét jól védekezik a járvány ellen, ezért tudjuk enyhíteni február 8-tól a maszkhasználati szabályokat. Továbbra is hordani kell a maszkot -a buszmegállókban,-a piacokon és vásártereken,- a bölcsődék, óvodák, általános iskolák és 9. évfolyam alatt is képzést biztosító középfokú oktatási intézmények bejáratától számított 10 méteres közterületi távolságon belül, ahol az intézményben lévő gyermekekre várakoznak” – közölte pénteken Szemereyné Pataki Klaudia.

A fentiek mellett természetesen továbbra is kötelező a maszkhasználat a kormányrendeletben meghatározott helyeken. Így van ez Makón is, ahol a polgármester ezt kiterjesztette az egész városra, kivéve a parkokra és egyéni kerékpározás, vagy egyéni sportolás idejére.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá