Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Idős nő eltűnését jelentették a rendőrségi segélyhívó számon vasárnap délelőtt. Az ásotthalmi asszony keresését a rendőrök, a katonák, a polgárőrök, a mezőőrök és a vadászok közös erővel kezdték meg, majd néhány óra múlva épségben megtalálták. (Fotó: illusztráció.)

A rendőrségre 2021. február 7-én valamivel 10 óra előtt érkezett bejelentés arról, hogy az idős asszony elment lakhelyéről és az ásotthalmi erdőben feltehetőleg eltévedt.

A Szegedi Rendőrkapitányság erői haladéktalanul a helyszínre vonultak. A katonákkal együttműködve, bevonták a kutatásba a pusztamérgesi, ruzsai, zákányszéki és ásotthalmi polgárőröket, felvették a kapcsolatot a térség vadásztársaságaival és mezőőreivel, valamint helikoptert is kértek a helyszínre. A kutatás során végül valamivel 12 óra után egy állampolgári bejelentést ellenőriztek, mely szerint látni vélték az eltűntet az 55-ös főút 36-os kilométerszelvényénél, a főút melletti erdőben. A járőrök azonnal a helyszínre siettek, ahol meg is találták a nőt. Az idős asszony addigra teljesen legyengült és csaknem kihűlt.

A rendőrök a mentők kiérkezéséig melegítő fóliába burkolták, valamint beültették a fűtött rendőrautóba az idős személyt, akit a mentők végül kórházba szállítottak.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá