Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Mint arról beszámoltunk, gúnyolódó videó jelent meg a makói polgármester szövetségeseiről, de nem volt benne az összes fideszes képviselő. Farkas Éva Erzsébet ma egy közös nyilatkozatot adott ki a videóban szereplő kormánypárti képviselőkkel.

Azt írja: ,,szeretném kifejezni és megerősíteni szolidaritásomat képviselőtársaim mellett, akik a legközelebb állnak hozzám, akiknek támogatására, odaadó szolgálatára mindig, nyugodt szívvel számíthattam és számíthatok a jövőben is. […] A kritikát bírjuk, sőt jó szívvel fogadjuk, azonban a becsületsértő és méltatlan gúnyolódást visszautasítjuk. Dolgozunk, amíg csak tehetjük, de egy ponton túl minden átgondolást igényel. Türelemmel várjuk a videó készítőjének kilétét fedő homály szertefoszlatását.”

Az érintettek egy közös képet készítettek a makói rendelőintézet előtt. Dr. Hadik György köpenyben van, vélhetően rendelési ideje alatt keresték fel a társai:

A kétségtelenül nagy visszhangot kiváltott – álságosan humornak álcázott – videóval kapcsolatban, melyben a városunk…

Közzétette: Farkas Éva Erzsébet – 2021. február 9., kedd

Bár Farkas Éva Erzsébet egy sokkal kisebb dolog miatt ,,jogi lépéseket” tervezett oldalunk, a Makói Csípős ellen, érdekes, hogy a gyalázkodó videóhoz először mindössze annyit fűzött: szánalmas, primitív, erkölcstelen. A bejegyzéséből most sem derül ki, hogy tett-e feljelentést.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá