Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Hat fiatal tűzoltót fogadott szerdán reggel a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetősége. Mindannyian most végeztek a tűzoltó szakképzésen, amit még 2020 szeptemberében kezdtek meg Miskolcon. Kiss Viktor 1996-ban született, családjával Makón él.

Édesapja már 16 éve szolgál a makói hivatásos tűzoltók között. Viktor már kisgyermek kora óta hallgatja édesapja érdekes és izgalmas történeteit a hivatásról, számára sem volt kérdés, hogy ezt a pályát választja majd. Döntésében édesapja is támogatta, aki felkészítette őt az életmentések pozitívumaira és az árnyoldalaira is egyaránt. A napokban veszi fel első szolgálatát, a szegedi laktanya tűzoltói várják az újoncot a C szolgálati csoportban. 

(Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelem)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá