Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Egyre jobban szétesik a kormánypárt Makón is. A Fidesz-közeli makohirado.hu információi szerint Mágori András lemond a makói frakció éléről és a megyei önkormányzatnál alelnöki tisztségre aspirál.

A makohirado.hu úgy tudja, ,,a döntés hátterében a makói Fideszben az utóbbi hónapokban egyre élesebbé váló viták, belső ellentétek húzódnak, amelyek nem voltak függetlenek a személyétől.”

A kormánypárt makói szervezetének különös ügyeiről többször írtunk mostanában. Egy gúnyolódó videó jelent meg Farkas Éva szövetségeseiről, de nem volt benne az összes fideszes képviselő – éppen ezért többen azt gondolják, azok készítették, akik nem szerepeltek benne.

Czirbus Gábor váratlanul lemondott az alpolgármesteri tisztségről. Farkas Éva korábbi jegyzője ezt úgy kommentálta: ,,Makón nem csak a jegyzők jönnek-mennek, most az alpolgármester is megy. A lényeg, hogy a “makói modell” működik és a siker titka az, hogy mindenki hibás, csak egyvalaki tökéletes.

Czirbus utódja Varga Ferenc lett volna, aki először elvállalta, majd visszalépett, mondván a testület döntsön róla.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá