Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A makói fideszes politikus az elmúlt másfél évben sivalkodó kórházi hozzátartozókról beszélt; a Contitech makói gyára előtt kijelentette, a helyi Fideszt nem zsarolhatják multicégek és a baráti sajtóban többszintes házzal és vadászattal üzent egyik képviselőtársának, de utána törölte a bejegyzést.

A makói Fideszt nem zsarolhatják multicégek – ez volt a címe annak a cikknek, ami napra pontosan egy évvel ezelőtt jelent meg Mágori András sajtótájékoztatója után. A cikket estére letörölték, de a  Délmagyarország nyomtatott számában megjelent:

Forrás: Délmagyarország 2020.02.14-i száma

Tavasszal, amikor kórházi ágyakat kellett kiüríteni, – felkészülve a tömeges megbetegedések időszakára, – Mágori egyetértett az intézkedéssel. Szerinte ,,nagyon sokan a kórházban parkoltatják idős hozzátartozójukat” és ,,azok sivalkodnak most a legjobban, hogy pár hétig, hónapig gondoskodni kell róluk”.

Augusztusban a makohirado.hu arra volt kíváncsi, a makói önkormányzati képviselők hol töltötték ezen a nyáron a pihenést. A képviselők közül, akiket elértek, senki nem talált kivetnivalót abban, hogy megossza a nyaralásának részleteit, kivéve Mágori Andrást. Szerinte ez magánügy, ami nem tartozik csak a közvetlen környezetére. Később ezzal a kiegészítéssel osztotta meg a cikket:

,,Esetleg ha van olyan képviselőtársam, aki az elmúlt 4-5 évben jutott hozzá 3 szintes házhoz, hétvégénként 3-500 ezer forintos trófeájú őzikéket fog puskavégre, annak nem az idén egyébként kifejezetten jutányosan megkapható egyénileg szervezett utak vannak az élete homlokterében.”

Ezt a bejegyzést később törölte és nem derült ki, hogy kire gondolhatott. Mucsi Tamás ellenzéki önkormányzati képviselő képernyőképet készített a posztról:

Mágori András a héten jelentette be, hogy lemondott a makói Fidesz-frakció vezetéséről. Tevékenységét látva megállapíthatjuk, hogy utódjának nehéz dolga lesz, ha felül akarja múlni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares