Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Jobbik közleménye szerint ,,az eddig is nyilvánvaló volt, hogy a Fidesz kézivezérelt propagandamédiája az egykori, rossz emlékű Szabad Népet is kenterben veri, ha valamelyik ellenzéki szereplő lejáratására kapnak utasítást Orbán Viktortól. Az viszont újdonság, hogy sunnyognak, ha lelepleződik a hazugság.

Emlékeztetnek, hogy az Origóval szemben legutóbb pert nyert Jakab Péter, mert egy tavaly júliusban megjelent cikkében azt állította, hogy a Jobbik elnöke a Facebook-oldalán megtévesztő fotót tett ki a saját népszerűségének bizonygatása érdekében.

,,Semmi nem volt igaz az írásból, ezért a fent nevezett álhírgyárat helyreigazításra és a perköltség megfizetésére kötelezte a bíróság. Csakhogy a jelek szerint ennek a mai napig nem tettek eleget. Ez a fajta pitiánerség még tőlük is újdonság: az ordas hazugságok árát a Fidesz fullajtármédiája eddig mellényzsebből kirázta, de most lapítanak, mint szarvas a fűben.”

A Jobbik szerint vannak dolgok, amiket nem lehet szó nélkül hagyni, ezért Jakab Péter, a Jobbik elnöke végrehajtási eljárást kezdeményezett az Origo kiadója ellen.

,,Különös tekintettel arra, hogy a jog az Orbán szoknyája mögé bújó, szerkesztőségnek látszó propagandagyárakra is vonatkozik, és bizony felelősséggel tartoznak a fideszes pártközpont megrendelésére publikált hazugságokért”

– zárul a közlemény.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá