Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A felajánlások Csanádpalotára, Pitvarosra és Ambrózfalvára kerültek.

A használt, de jó állapotú ruhákat Mandász Krisztina, a Jobbik szegedi alelnöke gyűjtötte össze. Ezeket szerda délelőtt juttatták el az ellenzéki párt pitvarosi és ambrózfalvi szervezetéhez, valamint a csanádpalotai szociális intézménybe.

Zeitler Ádám, a Jobbik makói önkormányzati képviselője, regionális igazgatója oldalunknak elmondta: pártjuk mindig is fontosnak tartotta a karitatív akciókat, az elesettek segítését – ebbe illeszkedik bele ez a ruhaosztás is, amit a jövőben folytatni fognak.

A Jobbik és az MSZP makói szervezetei az Önálló Városunkért Egyesülettel közösen nyár elején indítottak adománygyűjtést rászorulók részére.

Más is vitt már adományokat a Csanádpalotai Szociális Intézmény és Gyermekjóléti Szolgálat Sirály utcai épületébe. A Jobbik most a fehér színű zsákban lévő ruhákat adta át.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá