Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Törvényi szigorításra, országos ivartalanítási programra és egy nagyszabású menhelyrehabilitációs programra lenne szükség az állatvédelem területén – fejtette ki oldalunknak Olasz Lajos.

A Jobbik makói elnöke szerint ha legalább a fentieket megvalósítaná a kormány, akkor egy olyan rendelkezés születhetne meg, ami 30 év után végre megnyugtatóan rendezné az állatok jogait.

Hozzátette, eddig a születendő állatvédelmi törvénnyel és intézkedésekkel kapcsolatban nem sok mindent láttunk, pedig hétről hétre jönnek a brutálisabbnál brutálisabb hírek az állatkínzásokról.

Olasz Lajos szerint abszurd, hogy a kormány vadászkiállításra 60 milliárd forintot költ el, míg az állatvédők feláldozzák az autójukat, az életüket, fizikálisan kockáztatják a testi épségüket az állatok védelméért – ezt a folyamatot meg kell fordítani, több állami támogatást kell adnia a civil szervezeteknek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá