Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A mai kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta, ,,a következő egy-két hétben egyes előrejelzések szerint drámaian romlani fognak a számok.

Jó hír viszont, hogy az eddig ismert vírusmutációk ellen védelmet nyújtanak a Magyarországon is elérhető koronavírus-oltások.

Kiemelte, a szakértőkkel folytatott megbeszélések szerint

március 15-éig a kormány a jelenlegi szabályokat változatlan formában fenntartja.

Gulyás szerint a nemzeti konzultációt azért indították, hogy megtudják, milyen formában képzelik el az emberek a nyitást.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter úgy látja, az a jó oltás, amit beadtak. A következő héten annyi oltást lehet beadni itthon, amennyit eddig összesen. A baloldali pártok oltásellenesek, akik azt remélik, ha a járvány elhúzódik, akkor nagyobb esélyük van a hatalom megszerzésére.

Gulyás Gergely szerint elfogadhatatlan, hogy baloldali polgármesterek az engedélyezett vakcinák ellen kampányolnak. A kormány meggyőződése, hogy minden vakcina jó, és csak ez tudja az emberek életét megmenteni.

Elmondta,

2 460 000-en regisztráltak eddig az oltásra.

Kiemelte, hogy most fel fog gyorsulni az oltások beadása, ezért mindenki, aki szeretne oltást kapni, jelentkezzen. A nemzeti konzultációra egy hét alatt több 425 ezren válaszoltak. A konzultáció március közepéig tart.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá