Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2020 nyarán az egyik megyebeli kistelepülés idősotthona előtt garázdálkodott – adta hírül az ügyészség.

A vádirat szerint a vádlott a 2020. augusztus 2-án, késő délután, megjelent élettársa munkahelyén, hogy beszéljen vele, de a nő nem akart szóba állni a férfival. Indulatában a vádlott akkorát rúgott a szociális intézmény hátsó ajtajába, hogy annak pozdorjalapból készült része betört.

A vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban riadalmat, megbotránkozást keltsen.

A járási ügyészség a férfit garázdaság vétségének elkövetésével vádolja, és vádiratában indítványozta felelősségének tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés meghozatala útján történő elbírálását.

A vádlott bűnösségének kérdésében a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

(ugyeszseg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá