Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A járványügyi helyzet miatt egyre több család anyagilag teljesen kimerülőben van. Hosszú sorokban érkeztek a rászorulók a Szeretetcsoki csomagokra Szegeden.

A Centerke Adományozó Központban 2000 tábla csoki kiosztásával segített a Mátrix Közhasznú Alapítvány. A mélyszegénységben élők járvány utáni / közbeni támogatása fontos, hiszen a mindennapi élelmiszerhiány súlyos probléma. Nagycsaládosok, kisgyermekesek, idős embertársunk kapott 10 – 10 tábla csoki adományt, ami óriási segítség. A Szeretetcsokit jobb módban élők adták össze, ezzel segítve a bajban lévőket.

Csokikuponra járt a 10 tábla csoki

A kisgyermekes családokat, időseket támogató szeretetcsoki program kapcsán most minden támogatott 10 tábla finom csokoládét kapott a Mátrix Közhasznú Alapítványtól. A szervezet önkéntesei a szociális hálón keresztül juttatták el a táblás csokik átvételére feljogosító kuponokat a legrászorultabbakhoz. A www.matrixalapitvany.hu oldalon kapcsolatba lehet lépni segítség kérés vagy támogatás kapcsán a szervezettel. Rácz Anett alapítványi elnök elmondta, hogy a több ezer forint értékű adománycsomagok csak csepp a tengerben, de mégis nagy segítség a rászoruló emberek a rossz körülményekből való kilábalásban.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá