Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A makói rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 70 éves apátfalvi asszony, Jakab Sándorné megtalálásában.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint 2021. február 27-én 11 óra körül a makói tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Jakab Sándorné 150-160 centiméter magas, 40 kilogramm, vékony testalkatú. Haja őszesfekete, félhosszú, szeme barna. Jobb alkarján „Tobi” feliratú tetoválás látható. Eltűnésekor fekete félcipőt, fekete nadrágot, és pasztell rózsaszín dzsekit viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nő tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Makói Rendőrkapitányságon (6900 Makó, Csanád vezér tér 13.). Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares