Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Jogászok szerint törvénysértő lépések sorával vette el a Juhász Tünde vezette szegedi Kormányhivatal az ingyenes tömegközlekedést a vásárhelyiektől. A kormányhivatal három hónapra felfüggesztette a Jovány Busz Kft működési engedélyét, korábban általuk már engedélyezett járművek engedélyének visszavonásával – adta hírül a vásárhelyi önkormányzat csütörtök reggel.

Politikai ellehetetlenítésre utal, hogy a Jovány Busz Kft. 18.47-kor kapta meg elektronikusan az egyébként csak 16 óráig dolgozó hivatal 10 oldalas határozatát, ami a helyi kormánypárti hírportálon 18.53-kor már komplett cikk formájában meg is jelent.

A hódmezővásárhelyi önkormányzat jogászai számos jogsértő megállapítást találtak, ezért jogvédelmet kértk és több eljárást is indítanak, hogy mielőbb újra elinduljon az ingyenes tömegközlekedés a városban.

Mint azt megírtuk: a hódmezővásárhelyi fideszes ,,sajtó” folyamatosan követte a város új, ingyenesen használható buszjáratait és fotózgatták a sofőröket. Az önkormányzat tájékoztatása szerint volt olyan sofőr, aki emiatt felmondott.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá