Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A Kiss Mária Hortensia Honismereti Kör húsvéti játékokat hirdetett elsősorban gyermekeknek. Mint sok minden más, ezek a programok is az online térbe helyeződnek át. (Kiemelt fotó: sütivásár 2017 áprilisában Kiszomboron, a Kör szervezésében.)

Fess, díszíts húsvéti tojást, vagy készítsd el a rajzos tervét, és küldd el a fotóját a kzhonismeretikor@gmail.com e-mail-címre március 23-áig (a név nélküli facebook megjelenési hozzájárulással együtt). Az alkotásokat 24-25-én lehet kedvelni a lakosságnak. Az első 3 legtöbb kedvelést kapó gyermek értékes húsvéti csomagot kap.

Locsolóvers-mondási verseny:

Vedd fel szüleiddel videóra húsvéti locsolóversedet, versmondásodat! Küldd el nekünk a kzhonismeretikor@gmail.com e-mail-címre március 26-áig, a facebookon megjelenési hozzájárulással együtt. 27-én kedvelheti majd a lakosság. Az 5 legtöbb kedvelést kapó gyermeknek húsvéti édességekkel köszönik meg a szép verseket.

Húsvéti tojáskeresés:

A kisze-kereséshez hasonlóan a falu tíz pontján rózsaszín nejlontasakban apró nyuszika és tojás vár rátok április 1-jén. Készíts fotót a helyszínen és küldd el a Kiss Mária Hortensia Honismereti Kör oldalára messengerüzenetben! A megtaláló gyermek útvesztőbelépőt és édességet nyer.

Felnőtteknek tojásfa-bokor díszítő játék:

Március 20-áig küldje el fotóját az alkotásról a facebookon névtelenül megjelenési hozzájárulással együtt. 21-én a lakosság kedvelései alapján a 3 legtöbb kedvelést kapott tojásfa, vagy bokor készítője húsvéti jellegű csomagot nyer.

Nagyszombaton pedig a már korábban jelzett jótékonysági süteményvásár lesz és ha a vírushelyzet engedi, meglepetés vár mindenkit a vásár végén.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá