Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A közösség igényeinek kielégítésén túl jelentős érdeklődés mutatkozik a járművek bérlésére, amely bevételt jelent az önkormányzat számára – olvasható a Palotai Krónika legutóbbi számában.

Dr. Debreczeni István polgármesterré választását követően az önkormányzat egy 9 személyes kisbuszt vásárolt. A jármű azóta is folyamatosan szolgálja a lakosokat: részt vett a járvány első hullámában a gyermekek ebédjének házhoz szállításában, az idősek és betegek orvoshoz való utaztatásában és a Csanádpalotai Futball Club is gyakran igénybe vette.

A helyi civil szervezetek nagyon barátian vehetik igénybe: polgármesteri határozatban rögzítették, hogy az önkormányzat átvállalja az egyesületek utazása esetén a sofőr díját.

A tervek szerint most egy újabb 9 személyes buszt vásárolnának.

(Fotó: archív)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá