Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

,,A miniszterelnök ma reggel a rádióban arra a kérdésre, hogy mikor nyithat az ország, azt válaszolta, aki ezt tudja, az valószínűleg a jövő heti lottószámokat is ismeri. Ehhez képest nemrég nemzeti konzultációt indítottak, hogy az emberek mondják meg a kormánynak, hogyan nyisson az ország. Eszerint a lakosság mondja meg a kormánynak a jövő heti lottószámokat. Nagyjából ezt hívjuk káosznak” – fejtette ki közösségi oldalán a Jobbik miniszterelnök-jelöltje.

Jakab Péter szerint ,,a kormány nem tudja, mit hoz a holnap”

Nem tudja, meddig kell bezárni, meddig kell bevétel nélkül kihúzni, meddig kell otthonról dolgozni, tanulni, meddig kell korlátozások között élni. A baj csak az, hogy az embereknek igenis tudniuk kell. Mert csak így lehet tervezni, mert csak így lehet túlélni. És ebben várják a kormány segítségét lassan egy éve, hiába

– sorolta.

Emlékeztet: Orbán korlátlan hatalmat kért magának, hogy kezelje a válságot, meg is szavazta neki a Fidesz. ,,Ezek után ma ott tartunk, hogy segítség nincs, helyette találgathatjuk a lottószámokat” – fűzte hozzá.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá