Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Facebookon cáfolta azt a hírt, amely szerint a kormány az ország egyes területeire vonatkozó korlátozásokra, illetve lezárásokra készül.

A baloldali sajtó közreműködésével az az álhír terjed, hogy a kormány az ország egyes területeire vonatkozó korlátozásokra, illetve lezárásokra készül. Az állítás minden valóságalapot nélkülöz

-írta közösségi oldalán Gulyás Gergely.

Csütörtök délután az Index azzal a címmel hozott le egy cikket, hogy húsvétig biztosan nem lesz nyitás, de még megyénként zárás is lehet.

Százezer lakosra vetítve jelenleg Komárom-Esztergom, Somogy, Pest, Győr-Moson-Sopron és Nógrád a legfertőzöttebb öt magyarországi megye, így ha a kabinet mégis a régiónkénti szigorítások mellett dönt, elképzelhető, hogy megtiltják az átjárást.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá