Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Boldogkői Zsolt, a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai Intézetének tanszékvezetője volt az egyik szakértő, aki elkövette azt a hibát hogy Gődény Györggyel és társával leült “vitázni” az ATV Csatt című műsorában, azt a hamis látszatot keltve, hogy a vírustagadók hiteles “szak”emberek. 

Mindenesetre a valóságtagadók körében Boldogkői neve ismertté vált, aminek meg is lett az eredménye. 

“Egy I. Péter nevű alak rendőrségi feljelentést tett ellenem, mert nem tettem eleget a fenyegetőzéseinek. Állítása szerint 966 ember halt meg az mRNS vakcinázás következtében az USA-ban. E tények ellenére én az oltások mellett állok ki.
Ezt írta: “Mondja el az emberkenek az Igazságot vagy feljelentem Népírtásért”. A következő levelében csatolta a feljelentésére adott rendőrségi választ, hogy iktatták és igen magas szintre továbbították azt (a konkrét levelet nem oszthatom meg). Sokan fenyegettek – Hány ilyen feljelentés csücsülhet a rendőrségen vajon?
” – idézte fel Facebook-bejegyzésében a kutató.

Egy I. Péter nevű alak rendőrségi feljelentést tett ellenem, mert nem tettem eleget a fenyegetőzéseinek. Állítása…

Közzétette: Zsolt Boldogkői – 2021. március 20., szombat

Boldogkői Zsolt a Magyar Hangnak elárulta ezután azt is, hogy a fenyegető korábban azt követelte tőle, mondja el az igazságot az embereknek vagy feljelenti őt népirtásért. A professzor azonban ennek nem tett eleget. A biológus jelezte, hogy nem lepődött meg azon, hogy feljelentették, mert már korábban is fenyegetőztek ezzel. Egy blogon például az „egészségügyi önrendelkezési jog megsértésének bűncselekményére való felbujtással” vádolták, azonban nem tud arról, hogy valaki komolyan vette volna azt a feljelentésre buzdítást.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá