Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az átcsoportosítások miatt a Szegedi Tudományegyetem Urológiai Klinikáján csupán annyi egészségügyi dolgozó marad a héten, akikkel kizárólag a halaszthatatlan, szinte csak életmentő beavatkozásokat, kezeléseket tudják biztosítani – ezt a klinika igazgatója, Bajory Zoltán jelentette be.

Szombaton válságértekezletet tartanottak a klinikán – a szegedi COVID járványközpontban napról napra súlyosbodik a helyzet, így egyre több átvezénylésére van szükség. Mindezek mellett a szentesi kórház urológiai fekvőbeteg sürgősségi ellátását is hozzájuk rendelték.

,,Most már, a szabályok szerint jelen helyzetben még egyébként vállalható tumoros, vagy sürgős betegeink közt is szelektálnunk kell aszerint, hogy kinek mennyire súlyos, sürgős az ellátása, illetve további halasztás nem fenyegeti-e súlyosan vagy közvetlenül az életét.”

– közölte Bajory.

Tisztelt Pácienseink! A mai napon válságértekezletet kellett tartanunk a klinikán. Sajnos, a szegedi COVID…

Közzétette: Urológiai Klinika SZTE ÁOK – 2021. március 20., szombat

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá