Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Egy uniós pályázat és a makói önkormányzat segítségével tudták beszerezni a védőeszközöket.

Pitvaros község tájékoztatása szerint a 3 db FFP2-es maszkot és a 3 db 60 ml-es kézfertőtlenítőt április 10-ig minden háztartásba eljuttatják. ,,Önkormányzatunk együttműködve más településekkel a jövőben is próbál segítséget nyújtani a lakosságnak. Reméljük, hogy mihamarabb túl leszünk a járványon és újra szigorításmentes életet élhetünk” – fogalmazott Radó Tibor polgármester.

Beszámoltunk róla: védőeszközöket az országos szigorításokhoz kapcsolódan a makói önkormányzat is adott mindenkinek a városban – kivéve azok, akiknek kilopták a postaládájából. A csomag tartalma 2 db FFP2 típusú védőmaszk, 2 db 60 ml-es kézfertőtlenítő és egy tájékoztató volt. Az erről szóló cikkünk Facebookos megosztása alá rengeteg hozzászólás jött. Brigitta szerint a tanyákra eddig sem kaptak, míg sokan azt írták, hogy van ahol többen laknak, mint ketten.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá