Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Szegedi Járási Ügyészség indítványt tett a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el annak a férfinak a távoltartását, aki súlyos sérülést okozva bántalmazta vele együtt élő barátnőjét – közölte az ügyészség.

A megalapozott gyanú szerint a férfi és a barátnője között 2021. március 21. napján, a délelőtti órákban veszekedés alakult ki az egyik megyebeli faluban levő házukban. A vita során a férfi két kézzel átkarolta, felemelte, majd nagy erővel földhöz vágta a sértettet. A nő még felállt, melyre válaszul a férfi leköpte őt, majd a házat elhagyta.

A bántalmazás következtében a sértett 8 napon túl gyógyuló medencecsont törést szenvedett el, majd indítványozta távoltartás elrendelését a férfivel szemben. A súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a rendőrség a férfit őrizetbe vette, a járási ügyészség pedig indítványt tett, hogy a nyomozási bíró az eljárás meghiúsítása, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel távoltartást rendeljen el.

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a telekommunikációs eszközzel megtartott ülésén az ügyészi indítványnak helyt adva a kényszerintézkedést elrendelte. A bíróság végzése végleges.

(ugyeszseg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá