Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Jakab Péter, a Jobbik elnöke közösségi oldalán reagált Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggeli szokásos rádió nyilatkozatában tett bejelentéseire.

Értem én, hogy az élelmiszerboltokban majd korlátozzák a vásárlók számát, cserébe tovább maradhatnak nyitva. Rendben. De hogyan bírják ki nyárig azok a dolgozók, vállalkozók, akiknek már nincs miből kibírni? Akik nem nyithatnak ki lassan egy éve. Akiknek már nincs tartalékuk.

– emelte ki a problémát a Jobbik elnöke, aki szerint a kormány azokra a szülőkre sem gondolt, akik nem tudnak tovább otthon maradni gyermekükkel, hiszen lassan jövedelem nélkül maradnak a járványhelyzet kellős közepén.

Kérdések, amikre soha nem kap az ország választ. Merthogy nincs érdemi bértámogatás, nincs megemelt álláskeresési járadék, nincs fizetett pótszabadság, nincs válságkezelés.

Jakab szerint Orbán Viktor ma mindössze annyit tudott reagálni a járványhelyzettel kapcsolatban, hogy ,,vegyük komolyan azt, amit Müller Cecília mond, mert minden úgy van, ahogyan ő mondja”. A pártelnök csak remélni tudja, hogy azért mégsem.

És akkor Orbán ma bejelentette, hogy már csak nyárig kell kibírni ➡️Azt viszont nem jelentette be, hogy hogyan és…

Közzétette: Jakab Péter – 2021. március 26., péntek

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá